PSV ziet af van geflopte ex-Feyenoorder: We gaan niet op het aanbod in

PSV ziet af van geflopte ex-Feyenoorder: "We gaan niet op het aanbod in"

04-01-2017 20:51
19

Jean-Paul Boëtius wordt geen speler van PSV. De Eindhovense club had de mogelijkheid om de oud-Feyenoorder over te nemen van FC Basel, maar ziet daarvan af.

Dat meldt het Algemeen Dagblad. Boëtius zit op een dood spoor bij de kampioen van Zwitserland, die hem liever kwijt dan rijk lijkt. In Eindhoven is echter geen plek voor de 22-jarige aanvaller. "We hebben laten weten dat we niet op het aanbod ingaan", aldus Marcel Brands, technisch manager van PSV.

Wedden

Meer odds

Boëtius vertrok anderhalf jaar geleden bij Feyenoord om zijn geluk te beproeven bij Basel. Die keuze is uitgelopen op een teleurstelling. Boëtius komt na een reeks blessures en tegenvallende prestaties niet meer in aanmerking voor speelminuten. In totaal speelde hij dit seizoen pas 332 minuten voor Basel, verspreid over vijf wedstrijden.

Het AD meldt niet of PSV de kans had om Boëtius te huren of definitief over te nemen. Bij Basel beschikt de enkelvoudig Oranje-international over een contract tot medio 2019. Ook sc Heerenveen werd deze week al aan hem gelinkt.