PSV-transfer in de maak: Ik sta daar zeker voor open

PSV-transfer in de maak: "Ik sta daar zeker voor open"

05-01-2017 07:26

De kans bestaat dat Jordy de Wijs na de winterstop voor een andere club speelt. De linksback van PSV staat in de belangstelling van Excelsior, dat hem wil huren. Zelf staat hij daar ook wel voor open.

"Er is een kans dat ik verhuurd mag worden", zegt De Wijs in het Eindhovens Dagblad. "Het besluit is niet definitief, omdat PSV eerst duidelijkheid moet hebben over de selectie, maar mijn zaakwaarnemer kijkt op dit moment al wel rond." Een nieuwe stap is dus gewenst. Het liefst in de Eredivisie. "Ik sta daar zeker voor open, hoewel de club er natuurlijk nog wel mee moet instemmen. Dan moet ik wel een goed perspectief hebben om mezelf te kunnen bewijzen." 

De Wijs ziet eruit als een kleerkast, met een gespierd lichaam en zijn tatoeages. "Het is niet de bedoeling om er tegenstanders schrik mee aan te jagen hoor. Al is het natuurlijk mooi meegenomen als dat wel gebeurt. Ik vond het als kind al mooi. Mijn ouders zeiden dat ik moest wachten om ze te laten zetten tot ik achttien was. Vanaf mijn zestiende heb ik zoveel gezeurd dat ik er eindelijk mee mocht beginnen."