Update: Cambuur slaat ook slag op transfermarkt en haalt Tissoudali binnen

Update: Cambuur slaat ook slag op transfermarkt en haalt Tissoudali binnen

06-01-2017 11:19
6

SC Cambuur weet zich zeker van de komst van Tarik Tissoudali. Volgens technisch directeur Gerald van den Belt staat niets de komst van de 23-jarige aanvaller nog in de weg.

"Alle bedreigingen met regeltjes zijn nu uit de weg. Het is wachten op de handtekening", laat Van den Belt weten aan de Leeuwarder Courant. Tissoudali wordt voor een half jaar gehuurd van Le Havre. Hij verruilde Telstar afgelopen zomer voor de club uit de Ligue 2, maar in Frankrijk had hij geen zicht op speelminuten.

De Marokkaan kondigde zijn transfer zelf woensdag al aan. Hij sluit maandag aan bij Cambuur, dat hem niet meer naar Spanje laat vliegen. Daar zijn de Leeuwarders momenteel op trainingskamp.

Rond Sander van de Streek is het nu rustig, nadat enkele Eredivisie-clubs eind december belangstelling toonden. "Een eventueel zomers vertrek heeft ook zijn voorkeur", aldus Van den Belt. Voor Ninos Gouriye, die mag vertrekken en in Nederland is achtergebleven, is nog geen interesse.

Update 11.19 uur: Tissoudali mag zich definitief speler van Cambuur noemen. De club bevestigt zijn komst. Technisch directeur Gerald van den Belt: "Tarik is een speler met ontzettend veel dreiging en bovendien iemand die makkelijk het net vindt." Hij wordt voor een half jaar gehuurd van Le Havre en de handtekeningen zijn inmiddels gezet.