Stomverbaasde Guardiola countert na ophef: Ik sta er nog steeds achter

Stomverbaasde Guardiola countert na ophef: "Ik sta er nog steeds achter"

06-01-2017 10:26
3

Pep Guardiola is stomverbaasd door de ophef die in Engeland is ontstaan na uitlatingen over zijn toekomst. Hij is geenszins van plan om op korte termijn te stoppen als manager, zo luidt het commentaar van de Manchester City-manager.

De Spanjaard liet onlangs weten dat hij niet tot zijn zestigste manager zou zijn. "En achter die uitspraken sta ik nog steeds, omdat ik jong ben begonnen en al heel lang in de voetballerij zit. Maar ik ben op dit moment 45 en heb geen plannen om te stoppen. Ik houd van mijn werk en ik zit op de perfecte plek om mijn werk uit te voeren, hier in Engeland", countert Guardiola in The Guardian.

"Ik denk nog niet aan stoppen de komende vier of vijf jaar. Ik ben gelukkig bij Manchester City en dankbaar voor de kans die ik heb gekregen om hier te komen werken. Misschien was het ongepast om te zeggen dat ik begin met het denken aan het afscheid nemen van de voetballerij, maar ik weet wat ik denk als ik het daar over heb", besluit Guardiola, die niks van de ophef begrijpt.