Excelsior-aanvaller in uitvak ADO Den Haag: Een topweekend, kon niet beter

Excelsior-aanvaller in uitvak ADO Den Haag: "Een topweekend, kon niet beter"

24-04-2017 00:00

Mike van Duinen heeft de wedstrijd tussen Sparta en ADO Den Haag samen met de Haagse fans vanuit het uitvak bekeken. Van Duinen staat onder contract bij Excelsior, maar draagt ADO Den Haag nog altijd een warm hart toe. 

"Een topweekend. Dit kon niet beter", aldus Van Duinen tegenover het Algemeen Dagblad. "Voor ik bij ADO in het eerste speelde, ging ik er ook al vaak kijken. Ik heb altijd een goede band met de supporters gehad. Ze hadden me al vaker gevraagd om een keer mee te gaan. Omdat Excelsior er ook baat bij had dat ADO zou winnen, kwam dit mooi uit. Als we niet van NEC hadden gewonnen, was ik niet gegaan."

Van Duinen is blij dat ADO niet meer kan degraderen. Op de laatste speeldag van het seizoen staan beide ploegen namelijk tegenover elkaar, in het Kyocera Stadion. "Ik had het vervelend gevonden als die laatste wedstrijd allesbeslissend was geweest. Ik speel voor Excelsior, maar hoop ook dat ADO erin blijft." Van Duinen kan in ieder geval niet meer stuk bij de ADO-fans. "Ze zeiden 'nu mag je er vijf maken tegen ons, haha'."