Jol en Deetman spreken zorgen uit in afscheidsbrief: 'Aanzienlijke achterstanden'

Jol en Deetman spreken zorgen uit in afscheidsbrief: 'Aanzienlijke achterstanden'

21-06-2017 17:55
10

Wim Deetman en Martin Jol hebben hun zorgen geuit over 'aanzienlijke achterstanden' van het Kyocera Stadion. Volgens de twee, die onlangs opstapten als commissarissen, heeft ADO Den Haag daar dit seizoen geen geld voor gereserveerd.

Dat schrijven Deetman en Jol in hun afscheidsbrief, meldt Omroep West. 'Het inhalen van achterstallig onderhoud aan het stadion kom pas in het seizoen 2018/2019 in de uitgaven terug', valt te lezen. Wat het achterstallig onderhoud precies inhoudt is niet bekend. De gemeente Den Haag, die het stadion als eigenaar verhuurt aan ADO, wil daar niet op in gaan.

Wedden

Meer odds

ADO-directeur Mattijs Manders ging eerder al in op het achterstallige onderhoud van het stadion. "Dat zijn kosten die ADO als club heeft", liet hij weten. "Dat zijn de afspraken met de verhuurder. ADO moet voorzien in het onderhoud. ADO heeft er in het verleden geen voorzieningen voor getroffen. Dat is nou eenmaal zo. Daar worden wij nu mee geconfronteerd."

"En dat moeten we oplossen. We zetten onder schouders hieronder en we moeten hier een oplossing voor zien te vinden", aldus een strijdvaardige Manders een maand geleden. Hij reageerde eerder verrast op het vertrek van Jol en Deetman.

Lees ook: Jol en Deetman stappen uit rvc ADO Den Haag