Groenendijk blij: Vanaf dag één is hij een absolute meerwaarde voor ADO

Groenendijk blij: "Vanaf dag één is hij een absolute meerwaarde voor ADO"

11-08-2017 09:01
14

ADO Den Haag-trainer Fons Groenendijk verwacht dit seizoen doelpunten van het teruggekeerde clubicoon Lex Immers en de nieuwe spits Björn Johnsen. In de voorbereiding trekken de twee veel met elkaar op.

ADO haalde Immers deze zomer transfervrij terug naar Den Haag, terwijl Johnsen overkwam van Heart of Midlothian. "Als dat gaat groeien tussen die twee, dan kan dat een mooie tandem worden", zegt Groenendijk in De Telegraaf. "Ze zijn met elkaar bezig."

Wedden

Meer odds

De ADO-trainer is tevreden over de manier waarop Immers zich in de voorbereiding heeft gemanifesteerd. "Ik zie ook heel fitte Lex Immers, die vanaf dag één laat zien een absolute meerwaarde voor ADO te zijn. Ik heb hem hier zien weggaan en weer zien terugkomen. Hij is nu explosiever, meer een leider en je ziet dat hij in de top heeft gespeeld."

"Met Johnsen erbij kunnen we nu ook wat opportunistischer gaan spelen", aldus Groenendijk, die vrijdagavond met ADO het seizoen opent tegen FC Utrecht. "Het zal tegen Utrecht ook aankomen op duels om de tweede bal, veel strijd. We hopen dat dit gelijk iets oplevert."