'PSV heeft geld over, stelt prioriteit en gaat in januari de transfermarkt op'

'PSV heeft geld over, stelt prioriteit en gaat in januari de transfermarkt op'

23-12-2017 07:27
120

PSV hoopt tijdens de komende transferperiode nog een verdediger aan de selectie toe te voegen. De voorkeur gaat uit naar een linksback of een speler die op die positie en links centraal in de verdediging uit de voeten kan. PSV heeft financieel ruimte genoeg om nog een speler te halen.

Dat meldt De Telegraaf. De zoektocht van PSV naar een linksback is geen nieuwe. Afgelopen zomer wilde technisch manager Marcel Brands graag al een linksback hebben, maar in de missie om er een te halen slaagde hij niet. In januari gaat hij voor een herkansing. PSV heeft ook na de miljoenentransfer van Maximiliano Romero (naar verluidt 10,5 miljoen euro) nog geld over om een verdediger te halen.

De transfer van Romero naar PSV werd donderdag aangekondigd. Het contract van de achttienjarige Argentijn gaat in op 1 juli 2018, maar de Eindhovenaren onderzoeken de mogelijkheden om hem vanaf januari een half jaar te huren van zijn club Vélez Sarsfield. PSV moet in dat geval alleen zijn salaris betalen in die periode. Brands is daar nog over in gesprek met de Argentijnse club.