Update: 'Mourinho loopt wéér blauwtje: Godin wil niet naar United komen'

Update: 'Mourinho loopt wéér blauwtje: Godin wil niet naar United komen'

09-08-2018 14:20
55

Manchester United waagt op Deadline Day een poging om Diego Godin naar Old Trafford te halen. De Premier League-club heeft contact opgenomen met zijn werkgever Atlético Madrid.

Dat meldt Sky Sports in Engeland. United-manager José Mourinho heeft deze transferzomer al diverse blauwtjes gelopen en wil hoe dan ook nog een centrale verdediger aan zijn selectie toevoegen voor de transferwindow gesloten is.

United heeft het deze zomer geprobeerd bij Toby Alderweireld, Harry Maguire, Yerry Mina en Jerome Boateng, maar kreeg tot nu toe telkens nul op het rekest. Sky Sports schrijft dat Mourinho 'desperate' is en zijn pijlen nu gericht heeft op Godin.

Opvallend genoeg hoeft Mourinho niet diep in de buidel te tasten om de Uruguyaanse WK-ganger (32) naar Old Trafford te halen. Het schijnt dat Godin in zijn Atlético-contract een afkoopsom van twintig miljoen euro heeft staan. Als Godin zelf de transfer naar de Premier League wil maken, hoeft United alleen maar dat bedrag op tafel te leggen.

Update 14.20: Het is Manchester United niet gelukt om Godin bij Atlético weg te halen. De verdediger voelt niets voor een overstap naar Old Trafford, omdat hij met de Spaanse club al een akkoord heeft bereikt over een nieuw contract. Dat meldt Sky Sports. De zoektocht van Mourinho naar een centrale verdediger gaat dus verder.