Ünüvar maakt debuut in Ajax 1: 'Gezien dat die jongen veel potentieel heeft'

Ünüvar maakt debuut in Ajax 1: 'Gezien dat die jongen veel potentieel heeft'

10-01-2020 07:14
13

Naci Ünüvar (16) maakte in het oefenduel met KAS Eupen, dat door Ajax met 2-0 werd gewonnen, zijn debuut in de hoofdmacht van de Amsterdammers. Trainer Erik ten Hag is te spreken over de ontwikkeling van de jongeling.

Ten Hag is tevreden over de eerste minuten van Ünüvar in het eerste elftal, maar geeft aan dat de middenvelder zich verder door moet ontwikkelen. "Hij heeft het uitstekend gedaan. Op de training hebben we ook al gezien dat die jongen heel veel potentieel heeft, maar dat hij ook nog veel moet leren", vertelt de trainer in gesprek met De Telegraaf.

Wedden

Meer odds

Ünüvar zelf is tevreden dat hij zijn opwachting in het eerste elftal mocht maken. "Ik ben blij met mijn debuut. Dit is opnieuw een heel mooi moment", aldus Ünüvar. "Mijn doel voor de rest van het seizoen is om mijn debuut in de ArenA te maken."

Ajax stuurt Kjell Scherpen, Quinten Timber en Sontje Hansen vrijdag terug uit Qatar, zodat ze zich aan kunnen sluiten bij de selectie van Jong Ajax voor het Keuken Kampioen Divisie-duel met Jong PSV.