Antony nog niet met hoofd bij Ajax: 'Gebruik elke dag om liefde terug te betalen'

Antony nog niet met hoofd bij Ajax: 'Gebruik elke dag om liefde terug te betalen'

20-03-2020 22:41
19

Antony bereidt zich in alle rust voor op zijn avontuur bij Ajax. De Braziliaan zit thuis met zijn kindje en geeft aan uit te kijken naar zijn tijd in Nederland en hij hoopt successen te gaan boeken met de Amsterdamse club.

In zijn Instagram-verhaal geeft Antony aan dat hij Ajax als een Europese topclub ziet. 'Ajax is een grote club in Europa en bood mij een geweldig project', schrijft Antony. 'Ik voel me vereerd.' Hij wil echter nog niet teveel aandacht geven aan Ajax en eerst zijn tijd bij São Paulo goed afsluiten. 'Mijn hoofd is nog bij São Paulo, die club heeft me alles gegeven in mijn leven. Tot ik vertrek gebruik ik elke dag om de liefde die ik altijd ontvangen heb terug te betalen.'

Ook in Brazilië heeft men last van het coronavirus, waardoor Antony zijn tijd thuis op de bank doorbrengt met zijn kindje. 'De enige gedachte is hoe we ons kunnen beschermen tegen dit virus. We moeten mensen bewust maken. Ik mis het voetbal, maar het is nu een tijd om levens te redden', aldus Antony. 

Ajax betaalde minimaal 15,75 miljoen euro aan São Paulo voor de diensten van Antony, maar dat bedrag kan verder oplopen tot 21,75 miljoen euro. De aanvaller sluit aankomende zomer aan in Amsterdam.