Ajax-vertrek in de ijskast door coronacrisis: Nee, op dit moment even niet

Ajax-vertrek in de ijskast door coronacrisis: "Nee, op dit moment even niet"

10-04-2020 12:58
58

Voor Joël Veltman moest het er deze zomer van komen: de stap naar het buitenland. De coronacrisis heeft de transferplannen van de Ajax-verdediger (28) echter op zijn kop gezet.

Veltman beschikt over een Ajax-contract tot medio 2021 en maakte er nooit een geheim van klaar te zijn voor een buitenlandse avontuur. Met een eventueel vertrek is hij echter niet mee bezig. "Nee, op dit moment even niet. Het belangrijkste voor nu is dat we uit deze crisis komen, daarna zien we wel weer verder", reageert hij op de officiële Ajax-site.

"Het is een bizarre tijd, voor iedereen. En waar we kunnen, proberen wij als spelers wat te betekenen voor de mensen om ons heen. Er zijn veel zorgen, natuurlijk. Veel clubs krijgen het financieel zwaar. Wat de toekomst brengt? De tijd zal het leren, maar ik hoop over een paar jaar te kunnen zeggen dat we juist hebben gehandeld."

Veltman is inmiddels wel weer helemaal fit, nadat hij kort na de winterstop tegen PSV een knieblessure opliep en koos voor een revalidatie op de KNVB-campus in Zeist. "Nu ik fitter ben, had ik het liefst op de Toekomst verder aan mijn herstel gewerkt, maar dat is helaas geen optie.''