Valckx: Daar is toen door de journalist zelf maar een miljoen van gemaakt

Valckx: "Daar is toen door de journalist zelf maar een miljoen van gemaakt"

24-06-2020 15:28
6

VVV-Venlo heeft de vraagprijs voor Tobias Pachonik niet bepaald op één miljoen euro. Dat stelt Stan Valckx tegenover Voetbal International na een bericht van De Limburger.

Deze week werd door de Limburgse krant gesuggereerd dat VVV aan een transfersom van één miljoen euro denkt voor Pachonik, maar volgens Valckx klopt dat niet. Hij kreeg te horen dat de fictieve waarde van de gewilde rechtsback 800 duizend euro bedraagt. "Toen heb ik gezegd: daar doen we hem zeker niet voor weg. Daar is toen door de journalist zelf maar een miljoen van gemaakt", verklaart Valckx aan VI.

De technisch manager van VVV ontkent niet dat er belangstelling is voor Pachonik. Concreet is het echter niet. "Er wordt wel wat geïnformeerd, maar dat gaat al een tijdje zo. Dat is niets nieuws. Er zijn twee spelers van ons die bij andere clubs op de radar staan en dat zijn Tobias en Evert (Linthorst, red.). Nu heeft Evert na de winter door blessureleed bijna niet meer gespeeld, dus dat is een beetje vervaagd. In de situatie van Tobias is eigenlijk weinig veranderd."