Sneijder schuift aan bij Veronica Inside: 'Vuurwerk van dichtbij meemaken'

Sneijder schuift aan bij Veronica Inside: 'Vuurwerk van dichtbij meemaken'

24-06-2020 15:40 Laatste update: 16:08
149

Wesley Sneijder is volgende week maandag 'gewoon' te gast in Veronica Inside. Dat laat de recordinternational van Oranje weten aan De Telegraaf. Hij heeft er even over na moeten denken, maar ziet geen reden om af te zeggen.

"Ik wil het vuurwerk tussen de mannen wel van dichtbij meemaken", zegt Sneijder tegen De Telegraaf. Eerder deze week klonken er geluiden dat het niet onlogisch zou zijn als de Utrechter het programma zou boycotten uit solidariteit met zijn oude ploeggenoten van het Nederlands elftal.

Het heeft Sneijder aan het denken gezet, maar de afspraak staat al maanden vanwege de promotie van zijn biografie. "Ik heb natuurlijk ook alles meegekregen rondom het programma", laat hij weten. "Ik heb het er ook met wat mensen over gehad. Maar ik denk dat het juist wel krachtig is als je nu je stem laat horen."

De Veronica Inside-klucht gaat de laatste dagen alle kanten op. Johan Derksen zei er klaar mee te zijn, maar liet zich overtuigen door producent Talpa om maandag en ook volgend seizoen weer aan te schuiven. Ook de toon van René van der Gijp is gematigd na zijn eerdere uithaal bij RTL Boulevard.