Veronica Inside-trio 'vertelt elkaar de waarheid': 'Pittig, emotioneel gesprek'

Veronica Inside-trio 'vertelt elkaar de waarheid': 'Pittig, emotioneel gesprek'

25-06-2020 09:25
86

Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen hebben woensdag lang gesproken over de frictie die is ontstaan na de laatste uitzending van Veronica Inside. Talpa-directeur Marco Louwerens was ook aanwezig.

Genee, Van der Gijp en Derksen zagen elkaar woensdag weer vanwege een schnabbel voor de businessclub van FC Twente. In samenspraak met Talpa besloot het trio de seizoensfinale van komende maandag te schrappen. "Ik was gisteravond heel toevallig in de buurt van Dordrecht en na afloop van hun schnabbel heb ik ze bij elkaar geroepen en hebben we vrij lang gezeten. Het was een pittig emotioneel gesprek", zegt Louwerens in gesprek met Radio 538.

"Maar wel heel goed om elkaar eens even de waarheid te vertellen. Ik vond het nodig om de koppen even bij elkaar te steken. Het was prima. Ik heb alleen wel gezegd: we hebben nu zo’n heftige week achter de rug, het is zo pittig geweest, dus nu even rust in de tent. Ze willen dat zelf ook, dus ik heb besloten om de uitzending van maandag te schrappen, zodat iedereen even bij zinnen kan komen", aldus Louwerens.

De spanningen tussen Genee, Van der Gijp en Derksen zijn flink opgelopen na de uitzending van maandagavond. Van der Gijp en Derksen hadden het gevoel dat Genee hen in de steek liet in het racismedebat.