LIVE: Chelsea wint van Manchester City, feest bij Anfield barst los (gesloten)

LIVE: Chelsea wint van Manchester City, feest bij Anfield barst los (gesloten)

25-06-2020 23:05 Laatste update: 23:22
19

De heerlijke Premier League-kraker tussen Chelsea en Manchester City bepaalt of Liverpool donderdag al kampioen wordt, of dat het de titelstrijd volgende week eigenhandig kan beslissen op bezoek bij rivaal Manchester City. Volg het duel live bij VoetbalPrimeur.

Na de 4-0 overwinning van Liverpool op Crystal Palace van woensdag staan The Reds op matchpoint in de Premier League. Verspeelt Manchester City punten op bezoek bij Chelsea, dan is de ploeg van Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum officieel kampioen van Engeland. Bij winst van City wordt het eigenlijk nog leuker: volgende week donderdag spelen de nummer twee en één tegen elkaar in het Etihad Stadium en mocht het titelfeestje deze donderdag uitgesteld worden, dan heeft Liverpool in het rechtstreekse treffen met City aan een punt genoeg.

Het duel tussen Chelsea en Manchester City begint om 21.15 uur. Chelsea heeft ook nog alles om voor te strijden. De club staat nu op de felbegeerde vierde plek, die recht geeft op Champions League-voetbal. Manchester United en Wolverhampton Wanderers volgen op twee punten afstand.