Mister NAC stapt nog niet in: 'Niemand heeft me benaderd, ik blijf in Duitsland'

Mister NAC stapt nog niet in: 'Niemand heeft me benaderd, ik blijf in Duitsland'

26-06-2020 09:33 Laatste update: 10:41
21

Er is onrust bij NAC en dus zingt de naam van Ton Lokhoff rond in Breda. Op dit moment is 'Mister NAC' actief bij VfL Wolfsburg, waar hij komend seizoen de rol van technisch coördinator bij de jeugd op zich zal nemen.

Toch praat Lokhoff binnenkort even bij met NAC-directeur Mattijs Manders. "Hij heeft mij onlangs gebeld om een bakje koffie te doen", zegt Lokhoff tegenover BN DeStem. "Het is er nog niet van gekomen, wellicht volgende week. Ik ben nog tien dagen in de buurt."

Mister NAC wil wel duidelijk maken dat hij nu niet in wil stappen in het Rat Verlegh Stadion. "Vorige maand heb ik mijn contract verlengd bij Wolfsburg, omdat ik voel dat ik enorm gewaardeerd word. Niemand van NAC heeft mij benaderd, alleen Manders dus om een keer bij te praten. Dat kan altijd, hoewel ik voor nu bewust gekozen heb om langer in Duitsland te blijven."

In de toekomst kan de situatie er weer anders uitzien voor Lokhoff, die geschrokken is van de situatie bij zijn NAC. "Wat er de laatste weken gebeurd is bij NAC is ongelofelijk. Zelfs bij Wolfsburg, een grote club met veel meer belangen, met veel meer geld en met allerlei raden, zie je dat niet. Wat bij NAC gebeurt, heb ik in mijn carrière nog nooit meegemaakt."