De Boer vereerd met belangstelling Man City

maandag 1 april 2013 om 07:19

De landskampioen van Engeland zou in De Boer de ideale opvolger zien van Roberto Mancini, die met de Citizens dit seizoen alleen nog in de race is om de FA Cup. "Dat zegt dat ik het niet slecht doe in ieder geval", reageert de oefenmeester tegen Eredivisie Live. "Het streelt je ego natuurlijk, maar ik heb er niets van gehoord." De Boer houdt zich er verder ook niet mee bezig.

"Ik las het net als jij vanmiddag ergens. Ik houd me bezig met de laatste zes finales van Ajax", aldus de coach, die volgens het bericht in The Mirror ontevreden zou zijn over het aan- en verkoopbeleid van de Amsterdamse club. De Boer ontkent. "Ik ben heel tevreden met hoe het hier gaat. We weten dat je niet zomaar spelers kunt halen, daar sta ik ook achter. Ik heb het hier zeer naar mijn zin."

Bekijk gerelateerd nieuws

Populaire reacties

maandag 1 april 2013 om 12:35
Hij gaat toch niet weg :)
AFCAlex +1173
maandag 1 april 2013 om 10:21
Zou wat zijn, de Boer die daar aan het roer staat en dat opeens de hele basis gevuld is met jeugd. Maar nee, ik zie het niet gebeuren, hij zou beter in Nederland blijven, net zoals de Boer. Ze doen het allebei leuk bij hun club, dus wat wil je nog meer? Beiden hadden een glansrijke carrière dus voor de centen hoeven ze het niet meer te doen.

Bekijk alle reacties (10)

Plaats reactie

LOG EERST IN OF REGISTREER OM EEN BERICHT TE PLAATSEN

Bekijk het laatste nieuws

Check Offside.nl

Live Transfergeruchten

NK FIFA

Populair

Facebook