Dutch Caribbean Stars komen naar Dordrecht

zondag 9 mei 2010 om 11:18

De Caribbean Stars spelen één of twee keer per jaar een wedstrijd voor een goed doel. De wedstrijd tegen de ploeg uit de Jupiler League vormt een belangrijk onderdeel van het werkgelegenheidsproject 'Niemand Buitenspel'.

Voornoemde is een project van FC Dordrecht, de sociale dienst Drechtsteden, de gemeente Dodrecht en bureau Radar uit Amsterdam. Het doel van het project is werkzoekenden in de Drechtsteden te bemiddelen naar een baan of werkplek. De aftrap van de wedstrijd is om 20.15 uur en de activiteiten starten vanaf 16.30 rondom het stadion van FC Dordrecht. Een kaartje voor het duel is te verkrijgen voor vijf euro.De selectie van de Dutch Caribbean Stars bestaat, onder voorbehoud, uit de navolgende spelers:

E. Abdul (Sparta), Farrell (vv ZAP), Cijntje(BV Veendam), A. Martha (FC Den Bosch), Martis (Doncaster Rovers), Mauris (DHC), Winklaar (Geinoord), D. Abdul (Sparta), Franken (RVVH), Jongsma (FC Emmen), Kantelberg (FC Eindhoven), Rosalia (vv Baronie), Fernandez (Excelsior), Ignatio (ADO Den Haag), B. Martha (RVVH), Nelisse (Red Bull Salzburg), Rojer (FC Zwolle), Sheotahul (Willem II), Siberie (USV Hercules) en Wau (AGOVV).


 

Bekijk gerelateerd nieuws

Plaats reactie

LOG EERST IN OF REGISTREER OM EEN BERICHT TE PLAATSEN

Bekijk het laatste nieuws

Live Transfergeruchten

Check Offside.nl

Populair

LIKE je favoriete club!

 1. - Nederlands elftal
 2. 1. PSV
 3. 2. FC Groningen
 4. 3. SC Cambuur
 5. 4. Go Ahead Eagles
 6. 5. Feyenoord
 7. 6. Ajax
 8. 7. PEC Zwolle
 9. 8. Heracles
 10. 9. sc Heerenveen
 11. 10. Willem II
 12. 11. FC Twente
 13. 12. Vitesse
 14. 13. FC Utrecht
 15. 14. NAC Breda
 16. 15. ADO Den Haag
 17. 16. AZ
 18. 17. Excelsior
 19. 18. FC Dordrecht

Facebook

Dutch Caribbean Stars komen naar Dordrecht