Mogelijke ommekeer bij Bayern in zoektocht naar trainer: 'Alles is mogelijk'

4 mei - 08:15
11

Thomas Tuchel heeft de deur voor een langer verblijf bij Bayern München op een kier gezet. De oefenmeester lijkt nog altijd te vertrekken bij Der Rekordmeister, maar op de persconferentie laat de Duitser voor het eerst weer een opening voor een ommekeer.

Eerder dit seizoen bereikte Tuchel een mondeling akkoord met Bayern München om zijn doorlopende contract vroegtijdig te beëindigen. "Dat is afgesproken", klinkt het. "Maar je kunt elk contract gezamenlijk opzeggen. Kijk, we hadden een bestaand contract en we hebben afgesproken dat we dat eerder zouden beëindigen. Alles is altijd mogelijk, maar het antwoord is hetzelfde: de overeenkomst staat en de overeenkomst bestaat."

Bayern kreeg de voorbije weken de nodige afwijzingen in de zoektocht naar een nieuwe trainer. Topkandidaten als Julian Nagelsmann (Duitsland) en Xabi Alonso (Bayer Leverkusen) verkochten Der Rekordmeister een 'nee'. Afgelopen week werd Ralf Rangnick aan dat rijtje toegevoegd. De oefenmeester blijft aan bij de Oostenrijkse bond. 

Bekijk #DoneDeal met Gino Bosz hieronder of luister de aflevering op Spotify!