Frank en Ronald de Boer vol lof: 'Feyenoord is met iets moois bezig'

Frank en Ronald de Boer vol lof: 'Feyenoord is met iets moois bezig'

02-10-2021 16:52
155

Frank en Ronald de Boer zijn bijzonder enthousiast over de prestaties van Feyenoord. De oud-internationals zien dat de Rotterdammers in de lift zitten onder coach Arne Slot.

"Feyenoord heeft het de laatste jaren structureel niet goed gedaan. Het is mooi dat die club weer aanhaakt. Iedereen heeft het gevoel dat de club met iets moois bezig is", zegt de voormalig bondscoach tegen RTV Rijnmond. "Het fantastische Legioen is niet verwend de laatste jaren, het is mooi wat ze voorgeschoteld krijgen."

Broer Ronald prijst de trainer van Feyenoord. "Ik denk dat Arne Slot geweldig werk levert." De analist van Ziggo Sport genoot van de eerste helft tegen Slavia Praag in de Conference League. "Dat was echt een hoog niveau. Ik geef Feyenoord echt de complimenten voor wat ze nu laten zien. Ik hoop dat de club dit kan volhouden."

Ronald ziet in Justin Bijlow de komende jaren dé keeper van het Nederlands elftal. "Daar gaan we nog jaren veel plezier van hebben, als hij fit blijft. Dat geldt natuurlijk ook voor Tyrell Malacia." Ook prijst hij Orkun Kökcü. "Ik zie een afgetraind lichaam, het kwartje lijkt gevallen. Het is genieten wat Kökcü aan de bal laat zien."