Van Hanegem haalt uit: 'Godverdimme, dat soort gasten, waar zijn we mee bezig?'

Van Hanegem haalt uit: 'Godverdimme, dat soort gasten, waar zijn we mee bezig?'

04-10-2021 20:16 Laatste update: 20:39
58

Willem van Hanegem vindt het zonde dat spelers als Oussama Tannane en Mohamed Ihattaren vooralsnog te weinig uit hun carrière hebben gehaald. De Kromme stelt dat de twee bij zichzelf te rade moeten gaan.

In gesprek met Hans Kraay jr. van ESPN lucht Van Hanegem zijn hart. Vooral Tannane, die vorige week uit de Vitesse-selectie werd gezet, moet het ontgelden. "Ik vind hem een kwibus. En dat meen ik. Waarom? Omdat hij heel goed kan voetballen, hij heeft echt veel kwaliteiten", zo geeft Van Hanegem aan. "Tegenstanders weten ook dat hij snel aangebrand is. Het ligt aan hem. Aan niemand anders dan aan hem."

Wedden

Meer odds

Er zal snel iets moeten veranderen aan de instelling van Tannane, wil hij het gaan redden in de voetbalwereld. "Hoe dom kan je zijn als je over zoveel kwaliteiten bezit en dat je dan godverdimme... Met iedereen gezeur hebt. Bij alle clubs heeft hij gezeur. Dan moet je bij jezelf te rade gaan", aldus De Kromme.

"Later besef je het, wanneer je er niets van gebakken hebt... Dan krijg je zo gigantisch veel spijt. Voetballen is het mooiste wat er is. En dan gooi je het allemaal weg. Dat horen wij nu nog van ons grootste talent van Nederland (Mohamed Ihattaren, red.). Dat soort gasten man, waar zijn we nou mee bezig?", zo deelt Van Hanegem ook nog een tik uit aan de voormalig PSV-middenvelder.