Onrust bij hekkensluiter PEC: Ik laat mij niet kapotmaken, door wie dan ook

Onrust bij hekkensluiter PEC: "Ik laat mij niet kapotmaken, door wie dan ook"

05-10-2021 23:21
64

Mike Willems (rechts op de foto), technisch manager van PEC Zwolle, ligt onder vuur. Supportersgroep FEU heeft het vertrouwen in hem opgezegd, maar zelf blijft de verbaasde Willems strijdbaar.

Uit een gesprek dat Willems met de supporters had, bleek namelijk het tegenovergestelde. “Toen spraken ze juist het vertrouwen in mij en Art Langeler uit”, vertelt hij aan De Stentor. “We zijn zelfs nog met een high five en een knuffel uit elkaar gegaan. Via de app hebben ze later nog een keer gezegd dat het een goed gesprek was. Sterker nog, ze zeiden zelfs: ‘Nu iemand ontslaan, dat heeft geen enkele zin’. Dus vind je het gek dat ik verbaasd ben?”

Het supporterscollectief vindt dat de technisch manager van de Blauwvingers flaters slaat op de transfermarkt. Daar kan de hoofdpersoon zich niet in vinden. “Dan hebben ze het over jongens die voor recordbedragen zijn gekocht en gratis de deur uitlopen. Of worden verhuurd of tegen een lage prijs verkocht. Zoals Van Duinen, Van Crooij, Leemans, Flemming. Maar die spelers heb ik niet eens gehaald!”

De kritiek doet hem wat, maar Willems is strijdbaar en wil van geen wijken weten. “Ik leg zeven dagen per week mijn ziel en zaligheid in deze club en doe dat voor de supporters. Ja, ik baal, net als iedereen die de club een warm hart toedraagt, dat we laatste staan. Ben ik doodziek van. Omdat ik zie dat de spelersgroep elke dag knetterhard werkt. Maar ik geef nooit op. Ik laat mij niet kapotmaken, door wie dan ook.”

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie