'AC Milan richt pijlen op Lang en sprak al met management van aanvaller'

'AC Milan richt pijlen op Lang en sprak al met management van aanvaller'

06-10-2021 13:55
49

De interesse voor Noa Lang komt steeds meer op gang. AC Milan mengt zich in de strijd om de smaakmaker van Club Brugge, meldt La Gazzetta dello Sport woensdag.

De roze sportkrant weet dat de Rossoneri zelfs al contact hebben opgenomen met het management van Lang, die door bondscoach Louis van Gaal voor het eerst is opgeroepen voor het Nederlands elftal. Milan zal wel diep in de buidel moeten tasten wil het de oud-Ajacied losweken bij Club Brugge. Hij verlengde vorige maand zijn contract tot medio 2025.

Wedden

Meer odds

La Gazzetta schat de marktwaarde van Lang dan ook op ongeveer veertig miljoen euro. Bovendien zitten er meer clubs achter de aanvaller van de Belgische kampioen aan. Onder meer vanuit de Premier League, en met name van Arsenal, is er interesse.

Lang maakte dit seizoen onder meer indruk in het Champions League-duels met Paris Saint-Germain (1-1) en RB Leipzig (1-2 winst). Na dertien officiële duels staat de teller op vier goals en vier assists. Hij kan zijn debuut maken voor Oranje in de WK-kwalificatieduels met Letland (vrijdag) en Gibraltar (maandag).