Dubbelslag bij Roda JC: Dit is een uiting van wederzijds vertrouwen

Dubbelslag bij Roda JC: "Dit is een uiting van wederzijds vertrouwen"

Gepubliceerd: woensdag 6 oktober 2021 om 17:48wo 06-10-2021 om 17:48

Binnen Roda JC is men content met de contractverlenging van Jurgen Streppel. De trainer verlengde woensdag zijn contract met twee jaar, waardoor hij tot 2024 vastligt in Kerkrade.

Roda maakte het Streppel-nieuws bekend samen met het nieuws over Jordens Peters, die per direct de nieuwe algemeen directeur is in het Parkstad Limburg Stadion. "Met Jurgen hebben we veel voetbalkennis- en ervaring in de staf en de hele organisatie", zegt Roda-voorzitter Joop Janssen op de clubsite. "Hij geniet veel vertrouwen en respect, zowel binnen als buiten de club en is een echte verbinder. Hij is daarmee naast toptrainer een geweldige ambassadeur. Bovendien is Jurgen in staat om jonge talenten beter te maken in het shirt van Roda JC, en dat willen we als club nastreven."

Streppel is ook blij dat hij langer aanblijft bij Roda. "Dit is een uiting van wederzijds vertrouwen. In het afgelopen eerste jaar van de wederopbouw van deze club waren er hoogte- en dieptepunten. Natuurlijk liep niet altijd alles zoals ik dat hoopte of wilde, maar uiteindelijk voel ik me hier echt op mijn plek en wil ik graag met Roda JC de stijgende lijn doortrekken."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws