'Barcelona zoekt naar 'type-Wijnaldum': Van de Beek en drie anderen op de lijst'

'Barcelona zoekt naar 'type-Wijnaldum': Van de Beek en drie anderen op de lijst'

08-10-2021 15:50 Laatste update: 16:01
77

FC Barcelona en trainer Ronald Koeman willen in de winterse transferperiode een middenvelder halen. De zoektocht naar een ‘type-Wijnaldum’ is gaande en Donny van de Beek zou op het lijstje staan.

Dat meldt Diario Sport. Van de Beek is één van de vier spelers die in aanmerking komen voor de positie van lopende middenvelder in het Catalaanse geheel. Wijnaldum was daar afgelopen zomer al voor in beeld, maar die koos op het laatste moment voor Paris Saint-Germain. Koeman moet dus verder kijken en weet wie hij wil.

Sport schrijft dat er vier betaalbare opties zijn voor de Catalanen. Tanguy Ndombélé zou op de transferlijst staan bij Tottenham Hotspur, Marcelo Brozovic en Franck Kessié hebben een aflopend contract bij respectievelijk Internazionale en AC Milan en Van de Beek zou eventueel tijdelijk overgenomen kunnen worden van Manchester United.

Bij Barcelona zou de Nijkerkervener mogen hopen op meer speeltijd dan onder manager Ole Gunnar Solskjaer bij United. Tot dusver maakte hij vijf minuten in de Premier League en speelde hij de eerste helft in de Champions League tegen Young Boys.