Jong Oranje verder met 23: Brobbey keert met blessure terug naar Duitsland

09-10-2021 10:31 Laatste update: 10:53
20

Brian Brobbey heeft de selectie van Jong Oranje verlaten. De spits van RB Leipzig viel in de wedstrijd van Jong Oranje tegen Jong Zwitserland (2-2) geblesseerd uit in de 29e minuut.

De KNVB laat weten dat de voormalig aanvaller van Ajax terug is gekeerd naar zijn club om zich op zijn herstel te gaan richten. Myron Boadu, inmiddels actief voor AS Monaco, kwam als zijn vervanger binnen de lijnen. Er wordt geen vervanger opgeroepen voor Brobbey, waardoor bondscoach Erwin van de Looi verder gaat met een groep van 23 spelers. Op dinsdag 12 oktober speelt Jong Oranje tegen Jong Wales. De wedstrijd wordt gespeeld in het Goffertstadion van NEC.

Jong Oranje vocht zich vrijdagavond knap terug na een 2-0 achterstand tegen Jong Zwitserland. Joshua Zirkzee zorgde na de rust voor beide treffers, waardoor Jong Oranje met een punt terug kon keren naar Nederland.