'Sprak met Heitinga, die denkt dat nu schluss is richting Ajax 1 voor Onana'

'Sprak met Heitinga, die denkt dat nu schluss is richting Ajax 1 voor Onana'

10-10-2021 21:10
89

Na een gesprek met John Heitinga vermoedt Ronald de Boer dat Andre Onana voorlopig niet bij Ajax onder de lat staat. De Kameroense doelman maakt echter wel een erg goede indruk op de training bij Jong Ajax.

Bij Rondo vertelt De Boer over Onana. "Ik sprak John Heitinga. Hij zei: Onana zit vast bij ons en is ongelofelijk fit. Hij is ook een voorbeeld en draagt de ballenzakken. Hij voelt zich nergens te beroerd voor en heeft dus een hele positieve uitstraling. Heitinga heeft alleen wel het gevoel dat het voorlopig schluss is richting het eerste elftal voor hem."

"Ik denk dat Ajax hem dus voorlopig niet wil inzetten", gaat De Boer verder. "Het kan natuurlijk wel veranderen. Als Ajax punten verliest in de Champions League vlak voordat Onana weer mag spelen, dan is de zaak weer anders."

Vanaf 4 november mag Onana weer in actie komen voor Ajax. Een dag eerder brengen de Amsterdammers een bezoek aan Borussia Dortmund in de Champions League. Op 7 november speelt Ajax een thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles.