United-manager Solskjaer beticht van 'schaamteloos liegen' tegen Van de Beek

United-manager Solskjaer beticht van 'schaamteloos liegen' tegen Van de Beek

Gepubliceerd: maandag 11 oktober 2021 om 14:54ma 11-10-2021 om 14:54

Laatste update: maandag 11 oktober 2021 om 15:01ma 11-10-2021 om 15:01

Paul Ince is andermaal op de bres gesprongen voor Donny van de Beek. De oud-speler van Manchester United haalt uit naar manager Ole Gunnar Solskjaer, die de 24-jarige Nederlander 'schaamteloos aan het voorliegen is'.

United betaalde in 2020 liefst 39 miljoen euro voor Van de Beek, die voornamelijk de bank warm houdt op Old Trafford. "Als je een topspeler van Ajax koopt, dan is het eerste dat hij vraagt: ga ik spelen en waar? Als manager heb je dan twee opties: je kunt hem de waarheid vertellen of je kunt hem niet de waarheid vertellen", stelt Ince in The Kelly and Wrighty Show. "Als ik kijk naar de afgelopen anderhalf jaar, dan heeft Solskjaer dat niet gedaan met Donny."

"Van de Beek krijgt gewoon geen speeltijd, er zit voor 39 miljoen op de bank", vervolgt de 53-voudig Engels international, die zelf meer dan tweehonderd duels speelde voor United. Volgens Ince zou Van de Beek geen recht van spreken hebben als zijn concurrenten uitstekend presteren. "Maar je kunt me niet vertellen dat Fred en Scott McTominay het elke week laten zien, zelfs Paul Pogba doet dat niet. Ik zou razend zijn."

Ince nam het al eerder op voor Van de Beek en verdedigt hem nu dus opnieuw. "Hij is altijd professioneel geweest, doet alles zoals het hoort. Als Ole zegt dat hij nog in zijn plannen voorkomt, dan is hij gewoon schaamteloos aan het liegen. Van de Beek moet - in het belang van zijn carrière - vertrekken in januari."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws