Lang is een gelukkig mens: Ik vind mezelf wel een blijvertje

Lang is een gelukkig mens: "Ik vind mezelf wel een blijvertje"

Gepubliceerd: dinsdag 12 oktober 2021 om 07:51di 12-10-2021 om 07:51

Noa Lang is een blij mens na het duel met Gibraltar. Hij maakte tegen Letland zijn debuut voor het Nederlands elftal en mocht tegen de Gibraltezen in de basis starten. Lang hoopt dat hij over een jaar actief is op het WK in Qatar.

"Ik heb wel een leuke avond gehad, zeker de eerste helft", zegt Lang voor de camera van de NOS. "Het werd in de tweede helft iets slordiger, maar het is een goede teamprestatie. Zelf was ik dat ook, dat sloop een beetje in het team. Dat mag niet gebeuren."

Men zou bijna vergeten dat Lang opgroeide in Rotterdam en bij Feyenoord heeft gespeeld. In De Kuip speelde hij echter nog nooit. "Dit is de stad waar ik vandaan kom, de club waar ik vroeger heb gespeeld toen ik klein was. Ik had er nog nooit gespeeld, dus dat is leuk", zegt Lang.

Lang hoopt nu structureel bij de selectie van het Nederlands elftal te zitten. "Dat is wel het doel, hè. Ik vind mezelf wel een blijvertje, maar het is niet aan mij. Ja, natuurlijk is het wel aan mij. Ik moet gewoon mijn ding doen en dan heb ik er veel vertrouwen in."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Lang verdient een basisplaats bij Oranje

(727 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws