Memphis lacht na Oranje-overwinning: Zo heb ik het nog nooit meegemaakt

Memphis lacht na Oranje-overwinning: "Zo heb ik het nog nooit meegemaakt"

Gepubliceerd: dinsdag 12 oktober 2021 om 12:36di 12-10-2021 om 12:36

Memphis Depay werd na de gewonnen WK-kwalificatiewedstrijd van het Nederlands elftal tegen Gibraltar (6-0) verrast: supporters in De Kuip zongen de aanvalsleider toe.

Dat was nieuw voor Memphis, die er zichtbaar van genoot. "Zo heb ik het nog nooit meegemaakt", lachte de aanvaller van FC Barcelona voor de camera van de NOS. "Dit is zeker fijn en het werkt andersom ook. Wij reageren ook op het publiek."

Memphis is tevreden over de zesklapper van Oranje tegen voetbaldwerg Gibraltar (6-0). "We hebben negentig minuten lang gezocht naar goals, diepte en de loopjes voor elkaar. We wisten dat zij negentig minuten lang zouden gaan hangen en dan is het wachten op goal één en twee. Dan moet je dat verder uitbouwen. Misschien hadden we een grotere uitslag kunnen en moeten neerzetten, maar het was prima zo."

Na zijn twee goals keert Memphis met een goed gevoel terug naar FC Barcelona. "Het is een goede week geweest en hier kunnen we weer mee verder. We wisten wel dat we deze makkelijk zouden winnen, maar je moet het toch nog even doen en dat is niet altijd even simpel."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws