'Ik vind het zo waanzinnig knap wat Ten Hag al tijden aan het doen is met Ajax'

'Ik vind het zo waanzinnig knap wat Ten Hag al tijden aan het doen is met Ajax'

Gepubliceerd: dinsdag 12 oktober 2021 om 17:06di 12-10-2021 om 17:06

Laatste update: dinsdag 12 oktober 2021 om 17:26di 12-10-2021 om 17:26

Arnold Bruggink is vol lof over het werk van Erik ten Hag bij Ajax. De Amsterdammers staan voor een belangrijke week met wedstrijden tegen sc Heerenveen, Borussia Dortmund en PSV. Bruggink kijkt uit naar de Champions League-clash.

"Ik vind het zo waanzinnig knap wat Erik al tijden aan het doen is met Ajax", zegt Bruggink tegen Ajax Showtime. "Hoe hij elke keer weer, samen met Overmars, een selectie samenstelt. Ajax heeft ook heel erg geïnvesteerd in spelers die écht willen presteren. De selectie van Ajax is nu een mix van talent uit de eigen opleiding, ervaren spelers en Zuid-Amerikanen met temperament."

Volgende week dinsdag speelt Ajax de derde Champions League-groepswedstrijd, thuis tegen Dortmund. Bruggink hoopt dat Erling Haaland dan nog steeds geblesseerd is. "Als hij er niet bij is, zou ik wel de vlag uithangen", aldus de ESPN-analist. "Natuurlijk heeft Malen snelheid, maar Haaland is exceptioneel qua kracht en snelheid. Als je die in de counters krijgt, wordt het lastig voor Timber en Martínez."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws