Geruchten over toekomst Van 't Schip: 'Weet niet of het allemaal waar is'

Geruchten over toekomst Van 't Schip: 'Weet niet of het allemaal waar is'

Gepubliceerd: woensdag 13 oktober 2021 om 11:15wo 13-10-2021 om 11:15

Het contract van John van 't Schip bij de Griekse bond loopt af en zelf wil hij graag door, maar er sijpelen ondertussen geruchten door over een geïnteresseerde club.

Van 't Schip werd de afgelopen dagen in verband gebracht met het Mexicaanse Chivas, waar hij eerder al eens werkte. "Ik heb hier nog een contract en bemoei me niet met wat anderen zeggen. Wij weten waar we mee bezig zijn en dat is het bouwen van een team voor de toekomst", zegt Van 't Schip diplomatiek in Griekse media. "Mijn contract loopt hier af en ik zou graag doorgaan, maar dat is niet alleen aan mij."

"Ik heb gehoord dat Chivas geïnteresseerd is, een club waar ik de afgelopen jaren al gewerkt heb. Ik weet niet of het allemaal waar is of niet, het zijn geruchten", zegt Van 't Schip. Volgens het Mexicaanse El Universal wordt Van 't Schip niet meer overwogen door de clubleiding van Chivas. 

Van 't Schip (57) is nu twee jaar bondscoach van Griekenland. Hij was hiervoor werkzaam bij PEC Zwolle, Melbourne City, Chivas, Melbourne Heart, Ajax (assistent), de KNVB (assistent), Jong Ajax en FC Twente.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws