Groenendijk tekent bij nieuwe club en wordt assistent van Nuri Sahin

Groenendijk tekent bij nieuwe club en wordt assistent van Nuri Sahin

Gepubliceerd: woensdag 13 oktober 2021 om 17:25wo 13-10-2021 om 17:25

De Turkse club Antalyaspor heeft Fons Groenendijk en Michael Lindeman aangesteld als assistent-trainer van Nuri Sahin. Dat heeft de club woensdag bekendgemaakt.

Groenendijk (57) zat na zijn vertrek bij Al-Wahda, waar hij ook assistent was, even zonder club. Hij heeft besloten om 'ja' te zeggen tegen Sahin. "Het is heel snel gegaan. Op zondag 3 oktober ben ik benaderd en gisteren is het rond gekomen. Voor mij is dit een prachtige uitdaging. Het schijnt een hele mooie stad te zijn en geweldig gelegen. Ik was het thuis zitten ook wel beu en dit komt als geroepen", zegt Groenendijk tegen Leiden amateurvoetbal.

"Ik heb erg veel zin om aan deze klus te beginnen. In principe is het voor zeven maanden, maar wellicht langer wanneer het een succes wordt. Zaterdagmiddag spelen we tegen Sivasspor. Die ploeg heeft negen punten en de club waar ik ga werken heeft er acht uit acht. Zoals bekend leeft het voetbal in Turkije enorm en ik vind het mooi om deel te gaan uitmaken van een project. De club wil een nieuwe koers gaan varen en ik wil daar graag een bijdrage aan leveren", zegt Groenendijk.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws