'Barcelona wil Zakaria transfervrij strikken, ook Roma en Juventus in markt'

'Barcelona wil Zakaria transfervrij strikken, ook Roma en Juventus in markt'

Gepubliceerd: woensdag 13 oktober 2021 om 22:17wo 13-10-2021 om 22:17

FC Barcelona hoopt Denis Zakaria volgend jaar transfervrij binnen te kunnen halen, weet Sport. De Zwitser beschikt bij Borussia Mönchengladbach over een aflopend contract en lijkt die niet te willen verlengen.

Sport weet dat Zakaria graag de stap naar Catalonië wil maken. De laatste contractaanbieding die de 38-voudig international kreeg van Gladbach, wees hij af. Door de benarde financiële situatie zijn de opties voor Barcelona beperkt op de transfermarkt. Daarom zou het voor Ronald Koeman en co. een opsteker zijn als Zakaria gratis binnengehaald kan worden.

Barça is echter niet de enige club die hengelt naar de diensten van de controleur. Zakaria heeft namelijk ook een aanbieding van AS Roma op zak. Juventus heeft eveneens interesse, al is De Oude Dame minder concreet dan Roma.

Zakaria is bezig aan zijn vijfde seizoen in dienst van Borussia Mönchengladbach, dat hem in 2017 voor twaalf miljoen euro oppikte bij Young Boys. De 24-jarige middenvelder moest de eerste wedstrijden van deze voetbaljaargang nog missen vanwege een blessure. Toen Zakaria weer fit was, heroverde hij direct zijn basisplek.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws