'Slot kan huurling Nelson laten debuteren, basisplaats bij Feyenoord nog ver weg'

'Slot kan huurling Nelson laten debuteren, basisplaats bij Feyenoord nog ver weg'

Reiss Nelson lijkt op korte termijn zijn Eredivisie-debuut te kunnen maken voor Feyenoord. De Engelse aanvaller, gehuurd van Arsenal, traint voluit mee, weet het Algemeen Dagblad.

Nelson speelde vorige week tijdens een oefenwedstrijd tegen de beloften van De Graafschap één helft en doet sindsdien alles mee op de trainingen. Een basisplaats in de eerstvolgende wedstrijd tegen RKC Waalwijk lijkt volgens het AD nog niet aan de orde.

Feyenoord huurde Nelson op de slotdag van de transferperiode van Arsenal. Hij kwam met een trainingsachterstand binnen en speelde nog geen officiële minuut onder trainer Arne Slot. Dat Nelson binnenkort in actie kan komen, komt goed uit: Luis Sinisterra speelt woensdag nog met Colombia tegen Ecuador en wacht een race tegen de klok om de thuiswedstrijd tegen RKC (zaterdag 16.30 uur) te halen.

Slot heeft de beschikking over een fitte seletie, want Marcos Senesi is weer fit. De Argentijnse verdediger viel in de laatste wedstrijd tegen Vitesse uit met een liesblessure.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s