Knipoog naar Oranje: 'Ik heb gehoord dat ze krap zitten in de rechtsbuitens'

Knipoog naar Oranje: 'Ik heb gehoord dat ze krap zitten in de rechtsbuitens'

Gepubliceerd: donderdag 14 oktober 2021 om 08:52do 14-10-2021 om 08:52

Laatste update: donderdag 14 oktober 2021 om 08:53do 14-10-2021 om 08:53

Voor Ché Nunnely is het wennen: de 22-jarige aanvaller van Willem II speelde meer dan zestig interlands voor Oranje-jeugdteams, maar zit tegenwoordig thuis tijdens interlandweken. Vanuit Zeist blijft het stil.

Nunnely komt nog in aanmerking voor Jong Oranje, maar valt buiten de boot. En dan komt niet per se door zijn kwaliteiten. "De bond heeft besloten dat daar alleen spelers voor mogen worden geselecteerd die mee kunnen doen aan het EK volgend jaar. En daar hoor ik niet bij, want dan ben ik te oud voor dat team", verklaart Nunnely in een interview met het Brabants Dagblad.

Toch blijft de vleugelaanvaller van Willem II dromen. "Nou, dan blijft het grote Nederlands elftal nog over, hè. En daar zitten ze krap in de rechtsbuitens, heb ik gehoord", knipoogt hij. Nunnely zag jeugdvriend Noa Lang, met wie hij samenspeelde bij Ajax, in de voorbije interlandperiode wél debuteren voor Oranje. "Ik zit in een groepsapp met hem, Justin Kluivert en nog een paar gasten. We kennen elkaar van Ajax. Echt mooi voor Noa. En hij deed het ook prima."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws