Toegift na extreem productieve zomer: Emmen strikt oude bekende op amateurbasis

Toegift na extreem productieve zomer: Emmen strikt oude bekende op amateurbasis

Gepubliceerd: donderdag 14 oktober 2021 om 14:35do 14-10-2021 om 14:35

FC Emmen heeft met twintig (!) inkomende transfers al een ongekend productieve zomer achter de rug, maar heeft anderhalve maand na de deadline alsnog toegeslagen. Oude bekende Keziah Veendorp was juist vertrokken, maar sluit op amateurbasis weer aan bij de selectie.

Veendorp liep vorig seizoen uit zijn contract, maar trainde al enige tijd mee en kan ook weer wedstrijden gaan spelen. "Keziah sluit aan als amateur bij ons", bevestigt voorzitter Ronald Lubbers tegenover RTV Drenthe. "Die kan er eigenlijk vanaf komend weekend (FC Emmen gaat vrijdagavond op bezoek bij TOP Oss, red.) al bij zijn, omdat hij natuurlijk bij ons het laatst ingeschreven was als speler en niet naar een andere club gegaan is."

De 24-jarige verdediger had eigenlijk gehoopt op een andere club. "Je helpt elkaar in wezen een beetje, omdat Keziah fit blijft en dat wij gaan continueren en dat het ons geen geld kost. Een mooie situatie, denk ik", aldus Lubbers, die ook verzekert dat Veendorp niet meteen vertrekt als een andere club zich meldt. "Daar ga ik niet alles over zeggen", glimlacht de voorzitter. "Dat is wel zo na een bepaalde periode, maar het is niet zo dat als volgende week iemand anders belt, hij weg is."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws