Leipzig bezorgt Oranje-talent Bonnah feestelijke dag: 'Op naar exciting moments'

Leipzig bezorgt Oranje-talent Bonnah feestelijke dag: 'Op naar exciting moments'

Gepubliceerd: donderdag 14 oktober 2021 om 15:48do 14-10-2021 om 15:48

RB Leipzig heeft Solomon Bonnah donderdagmiddag in het zonnetje gezet. De Nederlandse jeugdinternational heeft zijn eerste profcontract bij Die Roten Bullen gesigneerd.

De achttienjarige verdediger ligt nu tot 2023 vast in Leipzig en mag toe gaan werken naar de stap naar het eerste elftal, nadat hij tijdens de voorbereiding aan het grote werk mocht ruiken. 'Solo maakte deel uit van de aangevulde selectie van Jesse Marsch en heeft waardevolle ervaring op kunnen doen. Nu kan hij zich opmaken voor meer exciting moments, met een gesigneerd contract op zak: proficiat, Solo!', schrijft de werkgever van landgenoot Brian Brobbey.

Bonnah doorliep de jeugdopleiding van Ajax en besloot in 2019 om de stap naar het voormalige Oost-Duitsland te wagen. 'Ik heb mijn beslissing gemaakt en ik heb Ajax op de hoogte gebracht', liet hij toen weten. 'Ik heb hier een fantastische, leerzame tijd gehad. De leden van de technische staf, de supporters en mijn medespelers zullen altijd een plekje in mijn hart hebben.'

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws