'Bliksembezoek Jorge Mendes aan familie Fati, maar Barça is er nog lang niet'

'Bliksembezoek Jorge Mendes aan familie Fati, maar Barça is er nog lang niet'

Gepubliceerd: donderdag 14 oktober 2021 om 16:53do 14-10-2021 om 16:53

FC Barcelona heeft het contract van Pedri officieel verlengd en hoopte ook een slag te slaan met een ander paradepaardje. De gesprekken het Ansu Fati en zijn vertegenwoordigers verlopen echter minder voortvarend dan gehoopt, bericht Diario SPORT.

Barça wilde de contractverlengingen van Pedri en Fati aanvankelijk in dezelfde week bekendmaken, maar is vooralsnog alleen met eerstgenoemde tot een akkoord gekomen. Fati's zaakwaarnemer Jorge Mendes was deze week in Barcelona, maar dat bleek uiteindelijk geen voorbode voor witte rook. De invloedrijke Portugees bracht een bezoek aan de familie van zijn cliënt, liet Camp Nou links liggen en is inmiddels weer vertrokken. Volgens SPORT moet er nog een groot aantal details uitonderhandeld worden door beide partijen, voordat er daadwerkelijk getekend kan worden.

De achttienjarige Fati ligt nog tot het einde van het seizoen vast in Camp Nou. Hij is lange tijd uit de roulatie geweest met een knieblessure, maar scoorde op 26 september direct bij zijn rentree, mét het van Lionel Messi overgenomen nummer 10 op zijn rug.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws