'Bruce staat pers te woord voor clash met Spurs ondanks Newcastle-speculaties'

'Bruce staat pers te woord voor clash met Spurs ondanks Newcastle-speculaties'

Gepubliceerd: donderdag 14 oktober 2021 om 17:54do 14-10-2021 om 17:54

Newcastle United-manager Steve Bruce zal de pers vrijdag 'gewoon' te woord staan in aanloop naar het duel met Tottenham Hotspur. Het is zo goed als zeker dat de zestigjarige Engelsman ontslagen gaat worden, maar dat is nog altijd niet officieel.

Donderdag bevestigde Newcastle dat Bruce gewoon zijn wekelijkse perspraatje zal houden, meldt Sky Sports. De persconferentie zal wel een aantal uur later plaatsvinden dan normaal. Sky stelt ook dat Newcastle erg laat duidelijkheid gaf over het doorgaan van het persmoment.

Direct na de Saudische overname van Newcastle kwam de geruchtenmolen over Bruce op gang. Inmiddels is het duidelijk dat hij het veld zo goed als zeker moet gaan ruimen. Newcastle waagde al een poging om Leicester City-manager Brendan Rodgers binnen te halen. The Magpies liepen echter een blauwtje.

Het lijkt er dus op dat Bruce tegen Tottenham nog op de bank zit bij Newcastle. Dat zou zijn duizendste wedstrijd als manager worden. Het duel met The Spurs staat voor zondag om 17.30 uur op de rol.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws