Driessen is zeker van Ajax-exit Onana: 'Ik weet dat hij ergens getekend heeft'

Driessen is zeker van Ajax-exit Onana: 'Ik weet dat hij ergens getekend heeft'

Gepubliceerd: donderdag 14 oktober 2021 om 19:59do 14-10-2021 om 19:59

Valentijn Driessen weet dat Andre Onana zijn toekomst heeft verbonden aan een andere club dan Ajax. De chef voetbal weet niet om welk team het gaat, maar stelt dat Onana 'ongetwijfeld' bij Internazionale heeft getekend.

Binnen Ajax vermoedt men dat de Kameroense doelman al zeker weet dat hij vertrekt uit Amsterdam. Driessen bevestigt dat in gesprek met Veronica Inside. "Mijn informatie is dat hij inderdaad heeft getekend bij een andere club. Ik kreeg niet door om welke club het gaat, maar dat zal ongetwijfeld Inter zijn. Die geruchten zijn namelijk zo sterk..."

"Onana heeft laten weten dat hij zou willen verlengen bij Ajax, maar Marc Overmars weet dat hij elders heeft getekend", gaat Driessen verder. "Hij gaat dus absoluut niet verlengen."

De journalist denkt wel dat Onana gaat keepen bij Ajax als hij is verlost van zijn dopingschorsing. 'Dat zou ook volstrekt normaal zijn, want je betaalt hem gewoon. Hij wil niet bijtekenen, maar er zijn heel veel jongens die dat niet willen. Mazraoui wil ook niet bijtekenen en die wordt ook gewoon opgesteld", besluit hij.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws