Dortmund-coach praat mond voorbij: Hummels veroorzaakte blessure Haaland

Dortmund-coach praat mond voorbij: Hummels veroorzaakte blessure Haaland

Gepubliceerd: donderdag 14 oktober 2021 om 23:53do 14-10-2021 om 23:53

Borussia Dortmund-coach Marco Rose verklapt dat Erling Haaland geblesseerd is geraakt door teamgenoot Mats Hummels. De nummer drie van de Bundesliga communiceerde echter dat de Noorse spits door zichzelf een kwetsuur opliep.

Haaland is momenteel uit de roulatie met een dijbeenblessure. De doelpuntenmaker is op de weg terug, maar het is nog niet duidelijk of hij op tijd fit is voor het treffen met FSV Mainz 05 van komend weekend. Ook achter de wedstrijd tegen Ajax staat een vraagteken voor Haaland. Op een persconferentie laat trainer Rose zich uit over de oorzaak van de blessure. "Erling kreeg de knie van Mats Hummels in zijn dijbeen", citeert BILD de oefenmeester.

Dat is opmerkelijk, want Dortmund liet hiervoor weten dat Haaland zelf geblesseerd is geraakt. Het lijkt er dus op dat Rose zijn mond voorbij praatte tijdens het wekelijkse persmoment.

Rose maakte al duidelijk dat Haaland alles op alles zet om snel terug te keren. "Erling wil heel graag, maar we moeten afwachten hoe het uitpakt. Ons spel verandert natuurlijk als hij er niet bij is."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws