'Bijtekenen, anders moeten ze bij Ajax gewoon Rensch op zijn plek zetten'

'Bijtekenen, anders moeten ze bij Ajax gewoon Rensch op zijn plek zetten'

Gepubliceerd: maandag 18 oktober 2021 om 08:44ma 18-10-2021 om 08:44

Noussair Mazraoui is het moreel verplicht om Ajax duidelijkheid te verschaffen over zijn aflopende contract. Dat stelt Peter Boeve, oud-speler van Ajax en het Nederlands elftal. Na lange onderhandelingen is het nog maar de vraag of de rechtsback bijtekent.

Mazraoui heeft herhaaldelijk aangegeven dat hij graag bij Ajax blijft, maar sinds kort behartigt Mino Raiola zijn zakelijke belangen en dat zorgt voor gerede twijfel. Boeve heeft de 23-jarige rechtsback van Ajax opgenomen in zijn Elftal van de Week voor De Telegraaf.

"Op rechtsback heb ik Mazraoui staan, omdat hij in heel goede vorm is. Hij moet wel bijtekenen vind ik, anders moeten ze bij Ajax gewoon Devyne Rensch daar neerzetten", aldus Boeve. "Ik vind dat je een club niet zo aan het lijntje moet houden, maar blijkbaar hebben sommige spelers tegenwoordig weinig moraal."

"Hij was aanvallend geweldig, speelde prima (tegen sc Heerenveen, red.). Ondanks een verrassend zwakke Steven Berghuis voor zich, die weer vanaf rechts speelde in plaats van de nummer 10-positie waarop hij zoveel indruk maakte", besluit Boeve.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws