Twente-fan sjouwt 48 (!) biertjes mee en gaat viral: 'Driehonderd volgverzoeken'

Twente-fan sjouwt 48 (!) biertjes mee en gaat viral: 'Driehonderd volgverzoeken'

Gepubliceerd: maandag 18 oktober 2021 om 11:45ma 18-10-2021 om 11:45

Laatste update: maandag 18 oktober 2021 om 16:26ma 18-10-2021 om 16:26

De 23-jarige Christiaan Roetgering uit Enter was na afloop van FC Twente-Willem II. De FC Twente-fan sjouwde vijf stapels bier met in totaal 48 (!) glazen met zich mee en de beelden gingen in rap tempo rond op internet.

FC Twente deelde een foto van Roetgering via Instagram en de bewegende beelden van het moment werden ruim zeventigduizend keer bekeken op Dumpert. "Ik heb denk ik wel 300 volgverzoeken gehad op Instagram", vertelt hij aan TC/Tubantia. Roetgering zat zondagavond nietsvermoedend de samenvatting van de wedstrijd terug te kijken. "En toen ontplofte m'n telefoon. Heel veel berichten. Echt niet normaal!"

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

De supporter gaat altijd met een groep vrienden naar De Grolsch Veste. Eén van hen is bij elke thuiswedstrijd verantwoordelijk voor de biervoorziening. "Ik had geen zin om vaak heen en weer te lopen. Dus toen nam ik alles maar in één keer mee", is de pragmatische uitleg van Roetgering, die overigens zijn meerdere moet erkennen in zijn vriend Jochem. "Het is hem gelukt om vijftig bier in één keer mee te nemen."

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door FC Twente (@fctwente)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws