'Schlagabtausch' verwacht in Johan Cruijff Arena: 'Belangrijk om rust te bewaren'

'Schlagabtausch' verwacht in Johan Cruijff Arena: 'Belangrijk om rust te bewaren'

18-10-2021 14:18
20

Borussia Dortmund-trainer Marco Rose en aanvaller Julian Brandt hebben vooruitgeblikt op het Champions League-treffen met Ajax van dinsdagavond. De twee geven hoog op van de Amsterdamse tegenstander.

Zowel Ajax als Borussia won zijn eerste twee wedstrijden, tegen Sporting Portugal en Besiktas. "Ajax' goede reputatie is wat ons betreft niet veranderd. De manier waarop zijn voetballen, zal voor ons een hele uitdaging zijn", aldus Brandt tijdens de persconferentie van maandag.

Wedden

Meer odds

Rose verwacht een energiek duel in de Johan Cruijff Arena, vol 'Schlagabtausch'. "Dat hebben Ajax en wij allebei hoog in het vaandel staan. Maar we zullen ook moeten proberen om de rust te bewaren, daar waar nodig. Als we direct te veel geven, wordt het meteen 'brandgefährlich' tegen zo'n tegenstander."

Ajax en Dortmund trappen dinsdagavond om 21.00 uur af in de Johan Cruijff Arena. Beide teams troffen elkaar in het najaar van 2012 voor het laatst: Dortmund won toen thuis met 1-0 en in Amsterdam met 1-4 en haalde uiteindelijk de Champions League-finale.