The Times: steenrijk Newcastle wil doorpakken en heeft drie kandidaten op het oog

The Times: steenrijk Newcastle wil doorpakken en heeft drie kandidaten op het oog

Gepubliceerd: maandag 18 oktober 2021 om 16:18ma 18-10-2021 om 16:18

Laatste update: maandag 18 oktober 2021 om 16:43ma 18-10-2021 om 16:43

Steve Bruce zat zondag voor de duizendste keer op de bank als manager in het Britse profvoetbal, maar het heeft er alle schijn van dat zijn lot allang bezegeld is. Het sinds kort steenrijke Newcastle United wil deze week vaart maken met de aanstelling van een opvolger, meldt kwaliteitskrant The Times.

Dat Bruce nog in de dug-out zat tegen Tottenham Hotspur, was al een kleine verrassing. Het lijkt echter een kwestie voor tijd voordat hij een ontslagbrief van de nieuwe Saudische eigenaren krijgt, aangezien Newcastle United slechts negentiende staat in de Premier League. Zodra The Magpies een opvolger hebben gevonden, zal Bruce plaats moeten maken.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

The Times weet te melden dat Newcastle United een driekoppige shortlist heeft. Roberto Martínez (bondscoach van België), Steven Gerrard (kampioenstrainer van Rangers FC) en Unai Emery (Europa League-winnaar met Villarreal) zijn de 'leading contenders', klinkt het. De drie liggen nog voor langere tijd vast bij hun huidige werkgevers, al neemt de kritiek op Martínez onder Belgische fans wel toe na de teleurstellend verlopen Nations League-eindronde.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws