KNVB maakt scheidsrechtersaanstelling voor Eredivisie-topper Ajax - PSV bekend

KNVB maakt scheidsrechtersaanstelling voor Eredivisie-topper Ajax - PSV bekend

19-10-2021 12:48 Laatste update: 15:42
78

Serdar Gözübüyük fluit zondag de Eredivisie-topper tussen Ajax en PSV in de Johan Cruijff Arena. Dat maakt de KNVB bekend.

Gözübüyük krijgt assistentie van grensrechters Joost van Zuilen en Johan Balder. Jeroen Manschot, ook aangesteld voor RKC Waalwijk - Sparta, fungeert als vierde official en vanuit Zeist kijken Rob Dieperink en Sander van Roekel mee als VAR en AVAR.

De topper tussen Ajax en PSV zal bepalen welke ploeg na tien speelronden koploper is van de Eredivisie. In de Johan Cruijff Arena wordt zondag om 16.45 uur afgetrapt.

Feyenoord en AZ krijgen te maken met respectievelijk Bas Nijhuis en Danny Makkelie. De Rotterdammers gaan op bezoek bij SC Cambuur en de Alkmaarders spelen uit tegen FC Groningen. Nijhuis haalde zich maandagavond nog de woede van NAC Breda op de hals.

Jochem Kamphuis heeft FC Utrecht - sc Heerenveen gekregen. De scheidsrechter kreeg afgelopen weekend nog veel over zich heen, nadat hij onder meer rode kaarten gaf aan Ramiz Zerrouki (FC Twente) en Derrick Köhn (Willem II).