Breaking news

Beslissingen in Champions League: feest bij Benfica, Salzburg en Lille OSC

Van der Vaart: Dit gaat een van de beste spitsen ter wereld worden

Van der Vaart: "Dit gaat een van de beste spitsen ter wereld worden"

Gepubliceerd: dinsdag 19 oktober 2021 om 19:55di 19-10-2021 om 19:55

Donyell Malen is stroef begonnen, maar kan desondanks nog altijd een van de beste spitsen ter wereld worden. Daar is Rafael van der Vaart van overtuigd. Hij is 'helemaal wild' van Malen.

Malen lijkt langzaam zijn plekje te veroveren bij Dortmund. "In het begin was het moeizaam, vandaar dat hij niet zoveel speelde, maar nu heeft hij zijn draai wel gevonden. Vergis je niet: Malen is ongelooflijk snel en wendbaar. Dit gaat een van de beste spitsen ter wereld worden. Daar ben ik van overtuigd. Hij heeft alles, al mist hij wel wat kansjes die Haaland wel maakt. Ik ben helemaal wild van Malen", zegt Van der Vaart bij Ziggo Sport.

Van der Vaart staat volledig achter de keuze van Malen om naar Dortmund te gaan. "Dortmund was de beste stap die Malen kon maken, dit had ik Donny van de Beek zo gegund. Het is top, maar niet de absolute top. Daar vandaan kun je door naar Real Madrid of FC Barcelona."

"Er wordt jarenlang goed voetbal gespeeld bij Dortmund. Iedereen wil voor Dortmund spelen, dat was vroeger wel anders. Met Hamburger SV kwam ik daar: 80.000 man, Die Gelbe Wand. Dat is een club waar je voor wil spelen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws