Ten Hag geniet van 'fantastisch' Ajax: 'Alles klopte vanavond'

Ten Hag geniet van 'fantastisch' Ajax: 'Alles klopte vanavond'

Gepubliceerd: dinsdag 19 oktober 2021 om 23:46di 19-10-2021 om 23:46

Erik ten Hag genoot van het ijzersterke optreden van zijn ploeg tegen Borussia Dortmund. De trainer van Ajax keek haast met verwondering toe hoe de Duitse topclub met 4-0 werd verslagen.

"Het elftal heeft fantastisch gespeeld. Alles klopte vanavond", steekt Ten Hag van wal bij RTL7. "In balbezit was het geweldig, maar ook in het gezamenlijke verdedigen en pressen. De hoge intensiteit, de tegenstander de wil opleggen, kansen uitspelen. En ook op de nul spelen, daar ben ik heel blij mee. Je hebt het gezien: Haaland is niet honderd procent uit te schakelen, maar dat hebben we geweldig gedaan. We hadden ook een heel erg goede keeper vanavond."

Ten Hag zag Ajax een 'nagenoeg' perfecte wedstrijd spelen. "Hoe goed het ook was, als je verder wilt geraken in de Champions League moet je ook positief zaken aanstippen die minder goed zijn. Maar we hebben ervan genoten. Het elftal, de staf en niet te vergeten vooral de fans. Vorig jaar speelden we in lege stadions, we hebben dit zo gemist. Als je dan dit kunt teruggeven, ben ik daar heel blij mee."

"We zijn de strijd aangegaan met Dortmund. Als je dan zo kunt domineren, is dat fantastisch om te zien", besluit Ten Hag.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws